image

Camerabeveiliging

ECS-Security is een begrip binnen de camerabewaking en waakt op flexibele en innovatieve wijze over een gestaag groeiend klantenbestand.
Door persoonlijke benadering en een klantgeoriënteerde werkwijze is onze dienstverlening afgestemd op alle particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij blijven op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen door het volgen van gerichte cursussen, seminaries en opleidingen.
ECS-Security zorgt voor op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor elke klant. Om op al uw vragen een deskundig antwoord te krijgen kunt u bij ons, als erkend installateur op het gebied van elektronische beveiligingssystemen, terecht. Bij ons vindt u vaktechnisch goed geschoolde mensen die u dankzij hun kennis en ervaring precies kunnen uitleggen hoe, binnen uw budget, een eigendom (huis, zone, bedrijf, …) het best beveiligd kan worden. Bovendien volgen wij de nieuwste productontwikkelingen op de voet.

Voor ons bedrijf is kwaliteit en betrouwbaarheid vanzelfsprekend. De wet rond camerabewaking en andere maatschappelijke regels zorgen soms voor beperkingen. 

Voor wetgeving, zie onze aparte pagina.

Meer info of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op