image

Alarm installaties

Veiligheid is belangrijk. Inbraken zorgen voor schade, kosten geld, veroorzaken trauma’s en brengen improductiviteit te weeg.

ECS-Security maakt snel komaf met onveiligheid! Wij werken enkel met het beste materiaal. 
Wij kunnen u correct adviseren en de perfecte oplossingen bieden voor de gehele beveiliging van uw woning of bedrijf. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend advies.

ECS-Security streeft ernaar om de veiligheid van iedereen te verzekeren. Of u particulier, een onderneming of een instelling bent.
Wij werken nauw samen met onze partners om voortdurend nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

Voor wetgeving, zie onze aparte pagina.

image

Mistgenerator

Met een mistgenerator bent u minstens de eerste 15 minuten beschermd voor een poging tot inbraak. Het is onmogelijk om door mist te kijken.

Elke poging van diefstal of het ongewenst betreden van uw huis of onderneming kan een economisch en psychologisch trauma veroorzaken. Niet alleen financiële schade maar ook angst om opnieuw beroofd te worden. De installatie van Grumpy Mistgenerators heeft als doel u en uw eigendom te beschermen zodat de nodige rust gecreëerd wordt. Het is de ultieme technologie om diefstallen te voorkomen.

De meeste strafbare feiten worden gepleegd in slechts een paar minuten waardoor de politie vaak niet op tijd kan zijn. Een mist vernevelingssysteem beschermt u de eerste 15 minuten. Zonder aangesloten vernevelingssysteem op uw alarminstallatie kunnen inbrekers zich tijdig uit de voeten te maken voor de politie arriveert. Grumpy Mistgenerators geeft u de garantie dat inbrekers onmogelijk nog hun weg kunnen vinden in uw huis. Dergelijk systeem is eigenlijk het best actieve beveiligingssysteem. Dit is het enige systeem dat in staat is om dieven te stoppen nog voor ze iets van uw goederen te pakken krijgen of uw woning verder betreden.

Ondanks dat de mist voor lange tijd in de ruimte blijft hangen, is het absoluut veilig voor mensen, dieren en uiteraard ook uw goederen. De mist laat geen residu achter. Met standaard alarm- en videobewakingssystemen kunt u gewaarschuwd worden voor een inbraak maar kunt u deze niet voorkomen. Grumpy Mistgeneratoren werken zo snel dat al een paar seconden na een mistuitstoot de dief niets meer zal zien. Grumpy Mistgeneratoren zijn de enige manier om uw goederen écht te beschermen.

De jarenlange ervaring in de mist beveiligingsbranche hebben bevestigd dat er geen limieten zijn op de toepassing van deze machines. Grumpy Mistgeneratoren zijn ontworpen voor zowel grote als kleine ruimtes. Deze machines kunnen dan ook overal worden geïnstalleerd: in kantoren, supermarkten, magazijnen, scholen, banken, winkels of bij u thuis. Overal waar u extra beveiligd wil zijn.

Meer info of een vrijblijvende offerte?

Neem contact op